Par mani

Mans fotoattēls
Rīga, Latvia
AFS ir starptautiska nevalstiska bezpeļņas brīvprātīgo organizācija, kas nodrošina starpkultūru mācīšanās iespējas, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt zināšanas, iemaņas un sapratni, kas nepieciešams, lai radītu taisnīgāku un mierpilnāku pasauli.

ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris

Open the light jeb ko mēs sadarījām Post-Arrival nometnē 2011



Nedēļas nogalē no 14. līdz 16. oktobrim aizvadījām vienu foršu pasākumu – Post-Arrival nometni apmaiņas skolēniem. Nometnes mērķis bija palīdzēt apmaiņas skolēniem labāk iejusties šeit pie mums Latvijā, dalīties pirmajos iespaidos un ne tikai... Mēs visi varējām iepazīt viens otru kā ne tikai savas kultūras un nācijas pārstāvjus, bet arī kā vienkārši foršus un pozitīvus cilvēkus.

Nometnes pirmā diena bija vairāk veltīta fun&games. Iepazināmies, uzrāvām pāris „sālsstabu” mačus, izārdījāmies „karalaukā” un daudz, daudz enerdžaizerojāmies.
Otrajā dienā ķērāmies jau pie nopietnākām štellēm. Sākām jau ar agro wake up call, bišķi izkustējāmies un aiziet – pie workshopiem! Taču dienas beigās pēc cītīgās darbošanās, apmaiņas skolēni pārsteidza ar brīnišķīgām prezentācijām par katru no sevis pārstāvētajām valstīm. Varējām izdancoties, izdziedāties un izsmieties līdz asarām.
Nākamās dienas rītā sapratām, ka gulēts ir maz, taču tas noteikti bija tā vērts. Bijām uzlādējušies ar pozitīvām emocijām, ieguvuši jaunas zināšanas un jaunus draugus. Kopumā iespaidi radās tik daudz un krāsaini, ka galvai vēl nav sanācis visu „sagremot”, taču kopēja sajūta bija vienkārši lieliska.
Milzonīgs paldies Sējas pamatskolai par uzņemšanu un ņammīgo ēdienu! Un paldies arī rosīgajiem camplīderiem, bez kuriem nekas nebūtu izdevies!

Anete Mūrniece


3 komentāri: