Par mani

Mans fotoattēls
Rīga, Latvia
AFS ir starptautiska nevalstiska bezpeļņas brīvprātīgo organizācija, kas nodrošina starpkultūru mācīšanās iespējas, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt zināšanas, iemaņas un sapratni, kas nepieciešams, lai radītu taisnīgāku un mierpilnāku pasauli.

svētdiena, 2011. gada 4. septembris

Ballītēēe!

Ballītēēe!

Jā, tas ir tas, ko mans jaunais turku brālis Seckin jau māk pateikt un kas viņam ļoti patīk. Ja tev arī patīk ballītes, it īpaši tādas ar labu mūziku un cilvēkiem, kas sevi sauc par pasaules pilsoņiem (Vācija, Venecuēla, Taizeme, Vācija, Itālija, Jaunzēlande, ASV, Šveice, Francija,...) nāc 29. septembrī plkst. 18.00 uz folkklubu Ala (Smilšu 16, Vecrīga), lai kopā ar AFS-iešiem svinētu International Dialogue Day (IDD), kuras ietvaros vai visa pasaule darīs kaut ko (apskaties, ko pagājušajā gadā izdarīja beļģi http://www.youtube.com/watch?v=QXsvdlJc4Ec), lai citiem pavēstītu to, ko citi zina jau sen- CONNECTING LIVES, SHARING CULTURES ir tas, ko mēs vēlamies.

Un TU arī, vaaaaaai ne? Tā kā ņem līdzi draugus (un ar viņiem piesakies šeit: http://www.facebook.com/event.php?eid=160355004047278) un tiekamies pavisam drīz!

Madara.

3 komentāri:

  1. starp citu, būsim EHR Tostermaizē!!! Klausies un uzzini vairāk par IDD '11.

    AtbildētDzēst
  2. 29.septembrī būsim arī LR1 tiešraidē no plkst.10:00 līdz 11:00 raidījumā "Kā labāk dzīvot".
    Vakara daļā laipni lūgts ikviens iegūt jaunas, pozitīvas emocijas!

    AtbildētDzēst